Ville Erola – Mediapankki

Asuntojen myynti on kokovartalohommaa! Olen Ville Erola ja mun näkemyksen mukaan kaikki mitä tekee, täytyy tehdä niin hyvin, kuin suinkaan osaa. Mun tavoitteet on korkealla: haluan ylittää asiakkaiden odotukset joka päivä.

“Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työntekoa.” – Ville Erola

Nykyisin myyn ja vuokraan asuntoja, kiinteistöjä sekä toimitiloja pääkaupunkiseudulla. Kerron lyhyesti, miten olen päätynyt näihin hommiin.

Koska oikeastaan kaikki arvot, opitut tavat ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä juontavat juurensa lapsuuteen ja kasvatukseen, olen vanhemmilleni ikuisesti kiitollinen siitä, että he ovat pitäneet tietyistä perussäännöistä aina kiinni. Niihin kuuluu kiitoksen sanominen, anteeksi pyytäminen, silmiiin katsominen ja lähimmäisen kunnioittaminen. Ruokapöydässä ei todellakaan hattua pidetty, eikä pöydästä ilman kiitosta noustu. Halaus ja suukko kuului asiaan sekä tullessa, että lähtiessä. Kun tavattiin uusi ihminen, käteltiin silmiin katsoen ja sanottiin reippaalla äänellä “minun nimeni on Ville Erola”.

Nuoruuteni meni vahvasti urheillessa, jonka vuoksi minulle oli luonnollista lukion jälkeen hakeutua opiskelemaan liikunta-alaa. Tein mittavan uran yrittäjänä, personal trainerina legendaarisella Helsingin Töölö Gymillä auttaen satoja asiakkaita muuttamaan elämäntapojaan. Ehdin todistamaan huikeita tarinoita tuolla unohtumattomalla matkalla ja kirjoittaa tästä myös kirjan: Personal Trainer – Oikein hyvään kuntoon. Lisäksi olen järjestänyt aktiivilomia ulkomaille organisoiden kaiken alusta loppuun ja toimien matkaoppaana, valmentaja sekä viihdyttäjänä. Kaikessa tekemässäni yhdistävänä tekijänä on ollut ihmisten auttaminen.

Nykyään asunnon myynnin ammattilaisena voin hyödyntää kaikkea aiemmin oppimaani. Tämä työ sopii monipuolisuutensa vuoksi minulle erinomaisesti, sillä olen tottunut haastamaan itseäni äärimmilleen sekä urheilussa että monissa jännittävissä esiintymistilanteissa. Menen aina ennakkoluulottomasti uusiin tilanteisiin ja pidän erityisesti erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Minulle iloa tuottaa se, kun saan tartutettua hymyn toisen ihmisen huulille. Parhaat hetket työssäni on helppo nimetä: tyytyväisen asiakkaan hymy, kun koti on myyty ja uuden omistajan käsinkosketeltava innostus, kun on tullut napattua unelmien koti.

“Pitkän urheilijan ja valmentajan taustan omaavana annan neuvon sinulle: Teit mitä tahansa, tee se niin hyvin kuin osaat. Hiki on hyvä, mutta hikeentyminen ei! Sinua koetellaan – kestä se. Hoida maaliin se, minkä aloitat. Älä luovuta. Opi joka päivä – kuuntele palaute, pysähdy, mieti, muuta ja toimi.” – Ville Erola

Ennen kaikkea olen joukkuepelaaja, joka saa suurimman onnellisuuden tunteen toisten vilpittömästä ilosta. Myös kiinteistönvälitys on joukkuepeliä, ja kyseessä on aina vähintään kahden, yleensä useamman ihmisen elämän arvokkain omaisuus ja siihen liittyy erityistä tunnelatausta. Kodinvaihto on aina iso asia ja siksi siinä on niin upeaa olla avuksi.

Kunnioittaen,

Ville Erola

Ville Erola
Kiinteistövälitys Ville Erola