Mediapankki

Tervehdys,

Asuntojen myynti on kokovartalohommaa! Olen Ville Erola ja mun näkemyksen mukaan kaikki mitä tekee, täytyy tehdä niin hyvin, kuin suinkaan osaa. Mun tavoitteet on korkealla: haluan ylittää asiakkaiden odotukset joka päivä.

“Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työntekoa.”

Nykyisin myyn ja vuokraan asuntoja, kiinteistöjä sekä toimitiloja pääkaupunkiseudulla. Kerron lyhyesti, miten olen päätynyt näihin hommiin.

Nuoruuteni meni vahvasti urheillessa, jonka vuoksi oli luonnollista lukion jälkeen hakeutua liikunta-alan kouluun. Tein mittavan uran yrittäjänä, personal trainerina legendaarisella Töölö Gymillä auttaen satoja asiakkaita muuttamaan elämäntapojaan. Ehdin todistamaan huikeita tarinoita tuolla unohtumattomalla matkalla ja kirjoittaa kirjan: Personal Trainer – Oikein hyvään kuntoon. Lisäksi olen järjestänyt aktiivilomia ulkomaille organisoiden kaiken alusta loppuun ja toimien matkaoppaana, valmentaja sekä viihdyttäjänä.

Nykyään asunnon myynnin ammattilaisena voin hyödyntää kaikkea aiemmin oppimaani. Tämä työ sopii monipuolisuutensa vuoksi minulle erinomaisesti, sillä olen tottunut haastamaan itseäni äärimmilleen sekä urheilussa että monissa jännittävissä esiintymistilanteissa. Menen ennakkoluulottomasti uusiin tilanteisiin ja pidän erityisesti erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Tulen iloiseksi, kun saa tartutettua hymyn toisen ihmisen huulille.

“Pitkän urheilijan ja valmentajan taustan omaavana annan neuvon sinulle: Teit mitä tahansa, tee se niin hyvin kuin osaat. Hiki on hyvä, mutta hikeentyminen ei! Sinua koetellaan – kestä se. Hoida maaliin se, minkä aloitat. Älä luovuta. Opi joka päivä – kuuntele palaute, pysähdy, mieti, muuta ja toimi.”

Ennen kaikkea olen joukkuepelaaja, joka saa suurimman onnellisuuden tunteen toisten vilpittömästä ilosta. Kodinvaihto on iso asia ja siksi siinä on niin upeaa olla avuksi.

Kunnioittaen,

Ville Erola