Asunnon myynti – Viimeisimmät myydyt kohteet

Voisinko auttaa myös sinua? Jos suunnitelmissasi on asunnon myynti, osto, vuokraus tai asuntosijoittaminen, ota yhteyttä!

asunnon myynti ensinäytöllä 50%
Toteutuma hintapyynnöstä 98,5 %

Asunnon myynti on kokovartalohommaa! Yhteisenä tavoitteenamme on saada asunnostasi paras mahdollinen hinta mahdollisimman nopeasti – ota yhteyttä jo tänään!
Kurkkaa myös facebook-sivuni, ja kuulet ensimmäisten joukossa myynnissä olevista asunnoista, sekä muista käynnissä olevista projekteistani.

tarvitsetko apua?

Lataa kätevä opas asunnon myyntiin, jossa käydään askel askeleelta läpi vaiheet onnistuneeseen asunnon myyntiin. Asunnon myyjän opas on kattava tietopaketti, joka antaa selkeät askelmerkit matkalle kohti onnistuneita kauppoja. Oppaasta löydät kymmenen tärkeintä ohjetta, joita seuraamalla ja noudattamalla sinulla on mahdollisuus viedä asunnon myynti onnistuneesti maaliin parhaalla mahdollisella hinnalla.

Ottamalla ammattilaisen avuksesi vapautat itsellesi aikaa ja varmistat, että asiat menee aina oppikirjan mukaan. Hyvää Välitystapaa noudattaen saat asunnostasi parhaan hinnan.

Asunnon myynti – kunnianhimoa, joukkuepelaamista ja aitoa halua auttaa. Lue referenssini täältä.

Ruskeasanta, Vantaa 75m2
 Itä-Pakila / Helsinki 170m2 


Maarinkunnas / Vantaa 90m2

Herttoniemenranta / Helsinki 55m2
Korso / Vantaa 25m2
Hermanni / Helsinki 28m2
Kamppi / Helsinki 115m2

Maunula / Helsinki 86m2

Vantaanmäki / Helsinki 76m2

Kirkkonummi / 57m2
Munkkivuori / Helsinki 21m2


Espoo / 91m2
Viertola / Vantaa 133m2
Herttoniemenranta / Helsinki 55m2

Blogistani löydät lisää tietoa periaatteistani ja filosofiastani asunnon myyntiä koskien. Asiakkaiden odotusten ylittäminen ja kaikkeni antaminen on minulle tärkeintä kaikessa tekemässäni.

Kurkkaa myös facebook-sivuni, ja kuulet ensimmäisten joukossa myynnissä olevista asunnoista, sekä muista käynnissä olevista projekteistani.