Elokuu tuli, nyt tehdään kauppaa!

Elokuu on monelle muullekin kuin maanviljelijöille sadonkorjuu aikaa… Nimittäin myös meille kiinteistönvälittäjille. Kuumimman kesälomakauden aikana kauppa käy keskimäärin hitaammin, sillä harvempi laiturinnokasta tai riippukeinusta asuntoja ostelee. Kesällä on kuitenkin aikaa antaa vauhdin hiljentyä… Lomalla ihmisillä on mahdollisuus rauhoittua ja kuulla omat ajatuksensa paremmin. Vaikka asuntonäytöillä ei kierrettäisikään, ovat hakuvahdit orjien lailla läpi kesän etsimässä sitä oikeaa. Halut ja tarpeet selkiytyvät: mitä tulevalta kodilta oikeasti halutaan, mitä ei? 

Lomalla jalostuu tarkempi ajatus omasta unelmien kodista, jolloin ostovalmius kasvaa. 

Asuntomyyjien ammattikunta pitää myös tietysti silloin lomaa, kun kauppa on rauhallisempaa. Itse valmistauduin vauhdikkaaseen syksyyn tapaamalla uusia ihmisiä, keskustelemalla elämästä ja asumisesta, huilaamalla, jakamalla käyntikortteja ja tekemällä toimeksiantoja valmiiksi elokuuta varten.

Nyt elokuu on saapunut, lomat loppuneet, koulut käynnistymässä ja oravanpyörä kiihtymässä. Tämä tarkoittaa kiinteistönvälittäjän silmin kiihtyvää asuntokauppaa ja paljon töitä. Uusia asuntoja laitetaan myyntiin levänneitä ja ostovalmiita asiakkaita varten. Nyt korjataan sato! Hankitaan uutta myytävää, arvioidaan kohteita, neuvotellaan, kuvataan, stailataan, pidetään asiakkaisiin yhteyttä, klousataan, kätellään, soitellaan pankkeihin, silitetään kauluspaitoja, tehdään kauppakirjoja ja kilistellään kauppojen kunniaksi.   

Mä nautin elokuusta, koska nyt on sähköä ilmassa. Tekeminen lietsoo tekemistä ja onnistumiset lisää onnistumisia. Tää syksy vaikuttaa mun silmin erityisen hyvältä, sillä aloitin juuri uudessa huikeassa, Bo LKV:n Ullanlinnan toimistossa. Oon siis täynnä tekemisen meininkiä ja näyttämisen halua.

 Miten sä aiot ottaa elokuun haltuun?

Energisin terkuin, 

Ville

Vastaa