Unelmatyö ja mitä se vaatii – hei hei, helppoelämä!

Hei hei, helppo elämä! Unelmatyö on henkilökohtainen ja yksilöllinen, mutta yksi asia usein yhdistää – unelmatyö vaatii ahkeraa tekemistä, kurinalaisuutta ja tahtoa.

”Ville älä mene tehtaalle töihin – tee jotain mistä nautit ja mikä vie sinut pitkälle.”

Isä sanoi ollessani 5-vuotias.

Tämä on tarina kasvusta ja kehityksestä. Yhden pienen ihmisen suuresta halusta tehdä jotain merkittävää – olla ihmisten kanssa ja auttaa heitä.

Kaikki arvot, opitut tavat ja kyky kohdata erilaisia ihmisiä juontavat juurensa lapsuuteen ja kasvatukseen. En tiedä miten voisin tarpeeksi kiittää vanhempiani siitä, että he ovat pitäneet tietyistä perussäännöistä aina kiinni.

Kiitoksen sanominen, anteeksi pyytäminen, silmiiin katsominen ja lähimmäisen kunnioittaminen. Ruokapöydässä ei todellakaan hattua pidetty, eikä pöydästä ilman kiitosta noustu.

Sittemmin olen oppinut paljon muutakin. Vastoinkäymisten myötä olen oppinut kuuntelemaan. Optimoimaan tekemistäni neuvojen ja palautteiden mukaan. Näin laivan keula saadaan käännettyä ja matka kohti unelmatyötä voi jatkua.

Elämäni käännekohdissa olen oppinut päättäväisyyttä ja paineensietokykyä. Miten priorisoida ja keskittyä siihen, mitä kaikkein eniten haluaa? Kiinteistönvälitysalalle siirryttyäni olen tehnyt itselleni selväksi, että taaksepäin en katso, vanhaan en palaa. Tämä on minulle, tällä hetkellä, unelmatyö.

Ei sillä, etteikö vanhassa olisi mitä muistella. Olen luonut itselleni uskottavan brändin Suomen personal trainer -scenessä. Kirjoittanut kirjankin: “Personal trainer: Oikein hyvään kuntoon”. Keskustellut hyvinvoinnista luentosaleissa, radiossa ja A-studiossa.
Nyt fokukseni on kehittyä välitysalalla. Asuntojen myynti on kokovartalohommaa: mitä parempi tässä työssä haluaa olla, sitä enemmän itsensä on laitettava likoon ja sitä useampia taitoja on valjastettava käyttöönsä. Asenteeni on menestyä ja menestys on tekoja.

Ville Erola

Vastaa