Paras kiinteistönvälittäjä – Askeleen edellä

Millaista mindsetia välittäjältä vaaditaan jos tämä haluaa olla alansa huipulla? Mitä pitää tehdä, kun tähtäimessä on olla Suomen paras kiinteistönvälittäjä?

Huippuvälittäjän mindset – askeleen edellä.

Tämä työ ei ole kikkailua tai poppaskonsteja, parhaita myyntipuheita tai ylipuhumista. Tämä työ ei ole silloin tällöin upeiden asuntojen esittelyä arvokkaissa vaatteissa eikä varsinkaan työ, jota kannattaa puuhastella vasemmalla kädellä täyttääkseen sometilit asuntojen stailauskuvilla.

Kiinteistönvälittäjän työ on asioiden täsmällistä hoitamista, selvittämistä ja tiedottamista. Ollakseen paras kiinteistönvälittäjä, on palveltava myyjää ja ostajaa – toimia asiantuntijana ja kahteen suuntaan sujuvasti toimivana myyjänä. Huippuvälittäjä on kuin kokenut shakinpelaaja, joka ennakoi jo seuraavaa siirtoa tai kahta, on koko ajan askeleen edellä asiakasta ja vastaa kysymyksiin ennen kuin niitä edes esitetään. On moniosaaja, sujuvasanainen, jämäkkä, hyvä tyyppi, paksunahkainen, luotettava, aina tavoitettavissa, nälkäinen, ahkera, omatoiminen ja tarkka!

“Vain sanakirjassa menestys tulee ennen työntekoa.”

Asunnon myynnin ammattilaisena voin hyödyntää kaikkea aiemmin oppimaani. Tämä työ sopii monipuolisuutensa vuoksi minulle erinomaisesti, sillä olen tottunut haastamaan itseäni äärimmilleen sekä urheilussa että monissa jännittävissä esiintymistilanteissa. Menen ennakkoluulottomasti uusiin tilanteisiin ja pidän erityisesti erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Tulen iloiseksi, kun saa tartutettua hymyn toisen ihmisen huulille.

Ollakseen paras kiinteistönvälittäjä, on tehtävä töitä samalla mentaliteetilla, kun urheilijat tekevät töitä ollakseen lajinsa huipulla. Pitkän urheilijan ja valmentajan taustan omaavana annan neuvon sinulle, joka asuntoja myyt: Teit mitä tahansa, tee se niin hyvin kuin osaat. Hiki on hyvä, mutta hikeentyminen ei! Sinua koetellaan – kestä se. Hoida maaliin se, minkä aloitat. Älä luovuta. Opi joka päivä – kuuntele palaute, pysähdy, mieti, muuta ja toimi.

Ville Erola

Vastaa